Synttäreillä saa rymytä ja ryömiä

Luolaseikkailusynttärit alkavat luolastosta, jossa liikut kammiosta toiseen tunneleita pitkin. Tunnista fossiileja, löydä jalokiviä ja ratko kammioiden haasteita päästäksesi etenemään. Välillä voit tulla ulos luolasta ja edetä sivusuunnassa seiniä pitkin kiipeillen.

Seikkailun jälkeen herkut nautitaan juhlatilassa. Kokoa omanlaisesi kattaus juuri siten kuin haluat. Voit myös täydentää tarjoiluita omilla tuomisilla.

Millaiset luolaseikkailusynttärit ovat?

Luolaseikkailusynttärit ovat mahtavan hauskat ja liikunnalliset juhlat, joissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. 

Luolaseikkailu sopii lapsille ja aikuisille

01

Luolaseikkailusynttärit sisältävät aktiviteetin, juhlatilan ja valitsemasi tarjoilut. Privaattisynttäreillä koko aktiviteettialue on vain teidän käytössänne.

Luolaseikkailussa on tutkittavaa vaikka kuinka

02

Luolaston reitit ja haasteet vaihtelevat helposta vaikeaan ja matkan varrella on useita sisään- ja uloskäyntejä joista pääsee ulos

Luolaseikkailun kammiot ja tunnelit ovat huikea elämys

03

Synttärit voivat olla vapaata seikkailua, mutta tarjolla on myös lukuisia erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tarjoavat hauskaa tekemistä yhdessä

Luolaseikkailussa myös aikuisilla on hauskaa

04

Lipun hinta sisältää varusteet (kypärä, otsalamppu ja halutessasi polvi- sekä kyynärsuojat) seikkailun ajaksi. Opastus tekemiseen kuuluu aina hintaan

Luolaseikkailu sopii normaalikokoiselle aikuiselle

05

Luolaseikkailu sopii lähes kenelle tahansa normaalikokoiselle henkilölle (meidän toimitusjohtajamme on lähes kaksimetrinen ja hänkin pääsi sujuvasti koko seikkailun läpi)

Asiakkaidemme
kertomaa

Katso video

Luolaseikkailu oli kaikille uusi ja jännittävä kokemus. Yhden mielestä parasta oli pallomeri, toinen taas oli innoissaan seikkailusta hämärässä luolastossa. Luolaseikkailu oli todella monipuolinen erilaisine aktiviteetteineen. Kiitos vielä lapsiystävälliselle ohjaajalle erinomaisesta opastuksesta!

– Paula D

uolaseikkailu oli todella monipuolinen erilaisine aktiviteetteineen. Päätä suojaavat kaivosmiehen kypärät otsalamppuineen olivat myös oppilaiden mieleen. Ne suojasivat heidän mielestään hyvin kolhuilta tunneleissa. Liikuntatunnin päättyessä oli hauska kuunnella innostuneiden, punaposkisten lasten ylistäviä kommentteja luolastosta. Liikuntatunti oli siis todella onnistunut!

– Jenni S

Varaa luolaseikkailusynttärit

Opi hallitsemaan kehoasi uusin tavoin luolastossa liikkuessasi

Koe mahtavia onnistumisen elämyksiä läpäistessäsi kammioita ja ratkoessasi tehtäviä

Seikkaile rauhassa, sillä luolaseikkailuun otetaan vain rajattu määrä seikkailijoita kerrallaan

Meillä on aina sopiva sää seikkailuun!

Ei-seikkailjat voivat hyödyntää kauppakeskuksen muita palveluita odotellessa tai nautiskella virvokkeita tiloissamme.

Synttärit Alk. 15 € / hlö

Hinta sisältää liput ja pienet tarjoilut juhlatilassa. Minimiryhmäkoko on 6 henkeä. Seikkailualueella voi olla muitakin asiakkaita samaan aikaan.

Privaattisynttärit Alk. 200 €

Privaattisynttäreillä seikkailualue on vain teidän käytössänne.